Maak reclame met goede banieren

Als je op zoek bent naar een vlag voor je bedrijf kun je deze ook via internet bestellen. Online vlaggenmast bestellen gaat snel en kun je bij tal van aanbieders doen. Wil je graag de mast inclusief vlag bestellen en dat ook de montage voor je geregeld wordt? Kijk dan eens bij ProVlaggenmasten wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

 

Vlag of banier?

Een vlaggenmast kan van verschillende soorten materiaal gemaakt worden. Kies je voor een vlaggenmast waaraan een gewone vlag bevestigd wordt dan is de mast van polyester gemaakt. Wil je liever een banier ophangen aan de mast? Dan kun je daarvoor ook terecht bij ProVlaggenmasten. Een banier is een vlag die veelal in verticale richting wordt opgehangen en waarbij er een langer deel aan de mast bevestigd zit zodat het doek goed recht blijft hangen en duidelijk leesbaar blijft.

 

Masten van polyester en aluminium

Bij vlaggenmasten voor banieren is het mogelijk een mast te kiezen die van aluminium gemaakt is. Er zijn twee soorten aluminium masten te koop bij ProVlaggenmasten en op de website kun je de specifieke kenmerken lezen. De masten zijn beide cilindrisch en de hoogte kan variëren. De diameter is echter altijd 90 millimeter. De masten worden compleet met een knop geleverd die voor een nette afwerking zorgt.

 

Masten voor banieren

Aluminium is een degelijk materiaal om een vlaggenmast van te maken maar ook polyester wordt veel gebruikt. De polyester vlaggenmast voor een banier is conisch en kan variëren in hoogte tussen de 6 en 12 meter. Polyester is lichter in gewicht maar omdat het meegeeft is de kans dat de mast breekt als het slecht weer is nihil. Een polyester mast is voordeliger in aanschaf dan een aluminium versie en kan zeker ook voldoen.